Show menu

Nieuws

Arnhemse Stadsgesprekken: de betekenis van 132 jaar Vitesse

Categorie: Geen categorie

Wat betekent Vitesse voor de stad en haar inwoners? Deze vraag staat dinsdag 28 mei centraal tijdens de zestiende editie van de Arnhemse Stadsgesprekken in Rozet. Tijdens deze avond wordt er teruggeblikt op de roerige geschiedenis van de grootste sportclub van Arnhem en vooruitgekeken naar de onzekere toekomst van Vitesse.

Moderator Tim Lenders gaat in gesprek over Vitesse met Susanne Wicchart, Ferry Reurink en Peter Bierhaus. Wicchart is de voorzitter van supportersvereniging van Vitesse, Reurink schreef sinds 2008 verschillende boeken over de club en Bierhaus schreef de roman Rotzak, waarin Vitesse een bijzondere rol vervult.

Verschillende denkbeelden
Arnhemse Stadsgesprekken is een onafhankelijk initiatief door en voor inwoners. De organisatie gaat in gesprek met Arnhemmers over onderwerpen die leven in de stad, zodat verschillende denkbeelden een plek krijgen. Arnhemse stadsgesprekken heeft, met steun vanuit het Mediafonds Arnhem, al meer dan 12 van dit soort avonden georganiseerd.

Het stadsgesprek ‘Meer dan een club’ begint op dinsdag 28 mei om 19:30 en vindt plaats op de derde verdieping van Rozet. Je kan je gratis aanmelden voor deze avond via de volgende link.

De livestream van de vorige editie ‘Tegen de stroom in’ kan je hieronder terugkijken.