Show menu

Nieuws

Online galerij voor Arnhemse sportverenigingen

De redactie van ArnhemSports.nl werkt aan een galerij waar Arnhemse sportverenigingen zichzelf online kunnen presenteren. Hierdoor kan de Arnhemse sportliefhebber voortaan op één plek op de hoogte blijven van lokale sportverenigingen.

Boek over George Jazzcafé in de maak

Peter Bierhaus werkt aan een boek over George Jazzcafé. In dit Arnhemse café speelde tussen 1974 en 1996 Amerikaanse grootheden uit de jazzscene, zoals Chet Baker, Art Blakey en Dexter Gordon. “Al jarenlang verbaas ik me erover dat er nog geen boek over George Jazzcafé is gemaakt.”
Cedar Walton en Billy Higgins in George Jazzcafé - Foto: Rinus Smit

Mediafonds Arnhem zoekt nieuwe adviseurs

Het Mediafonds Arnhem zoekt nieuwe leden voor zijn adviescommissie. Als adviseur geef je vanuit jouw inhoudelijke expertise en ervaring advies over het toekennen van subsidies voor lokale mediaproducties. We zijn op zoek naar professionals die willen meehelpen de lokale mediacultuur te versterken. Het is een rol waar geen financiële vergoeding tegenover staat, maar we heten je hartelijk welkom in ons gezelschap van maatschappelijk betrokken experts.

Arnhemse Stadsgesprekken: de betekenis van 132 jaar Vitesse

Wat betekent Vitesse voor de stad en haar inwoners? Deze vraag staat dinsdag 28 mei centraal tijdens de zestiende editie van de Arnhemse Stadsgesprekken in Rozet. Tijdens deze avond wordt er teruggeblikt op de roerige geschiedenis van de grootste sportclub van Arnhem en vooruitgekeken naar de onzekere toekomst van Vitesse.